Beide hoofdtrainers vertrekken aan het seizoenseinde bij Pusphaira

posted by bestuur
woensdag, februari 22, 2017

Na een seizoen hoofdtrainer te zijn geweest bij de heren en twee seizoen hoofdtrainer bij de dames vertrekken zowel Nick Raaijmakers als Jan Scheepers aan het einde van het seizoen bij de studenten van ESVV Pusphaira.

Nick Raaijmakers heeft aan het bestuur van ESVV Pusphaira te kennen gegeven dat hij na 3 jaar werkzaam te zijn geweest bij ESVV Pusphaira als assistent- en hoofdtrainer gaat de 32-jarige trainer op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ook Jan Scheepers geeft aan dat hij na dit seizoen vertrekt Pusphaira. Met name omdat het naar eigen zeggen tijd is voor een frisse wind in de vereniging, en dat hij zelf meer tijd met zijn familie wil doorbrengen na dit seizoen.

Het bestuur van ESVV Pusphaira zal in samenwerking met het Studenten Sport Centrum Eindhoven (SSCE) binnenkort op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.