Bezoek van de zuiderburen

posted by bestuur
woensdag, augustus 2, 2017

Op zondag 31 juli was het al zo ver: de seizoensstart van seizoen 2017/2018.

De herenselectie van Pusphaira begon in de ochtend met een kleine training, om na de lunch direct een INTERLAND te spelen: het Belgische Kalmthout SK (https://www.kalmthoutsk.be/) durfde na de vrouwelijke nederlaag van vorige week (EK voetbal voor vrouwen) nog aan te treden na een trainingsweekend op het Eindhovense kunstgras.

Het spel eindigde in 1-1, met twee tevreden coaches en de nodig gezelligheid. Niet alleen werd het voetballen weer opgestart, ook de eerste kantineshift en het eerste broodje kroket werden volbracht: we mogen weer!

In de komende weken heeft de herenselectie van Pusphaira een aantal oefenwedstrijd; een overzicht hiervan is op de website te vinden. Daarnaast speelt de damesselectie ook een oefenwedstrijd op 27 augustus. Niks te doen? Kom kijken of meld je aan om bij ons te komen voetballen: hoe meer studenten hoe meer vreugd!