Training

Seizoen 2017/2018

Teams Dag en Tijd
Selectie heren Dinsdag en donderdag
20.30 tot 22.00 uur
Lagere elftallen Woensdag*
19.00 tot 20.30 uur en 20.30 tot 22.00 uur
Vrijdag
19.00 tot 20.30 uur
Dames Dinsdag en donderdag
19.00 tot 20.30 uur
Open training heren Vrijdag
19.00 tot 20:30 uur
* De indeling van lagere elftallen op de woensdag tijdsloten wordt later bekend gemaakt.

De trainingen vinden plaats op het kunstgrasveld op Sportpark de Hondsheuvels (veld 2). Voor omkleden en douchen kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten op het Studenten Sport Centrum of van de kleedkamers op Sportpark de Hondsheuvels. De trainingen voor de herenselectie worden verzorgd door Rudy Wetzel en Daan Guldemond. De lagere elftallen (heren) worden getraind door Daan Guldemond en student trainers. De dames teams hebben als hoofdtrainer Teun Bosch met daarbij assistenten Kostas Triantos, Jochem Meijer en Amado Garza Salas.

Open training

Wanneer je in het bezit bent van een geldige studenten sportkaart mag je deelnemen aan de open training. Je hoeft hiervoor dus geen lid van Pusphaira te zijn. De open training voor de heren vindt plaats op vrijdagavond, deze wordt verzorgd door Daan Guldemond. De open training voor de dames vindt plaats op dinsdagavond.

Afgelastingen

Omdat we een kunstgrasveld ter beschikking hebben kan er onder bijna alle weersomstandigheden gevoetbald worden. Eventuele afgelastingen worden altijd vermeld op de website en/of onze Facebook pagina.