KROEGENTOCHT PUSPHAIRA DIT JAAR NIET GEËSCALEERD

posted by bestuur
dinsdag, november 28, 2017

Het concept is doodsimpel: verzamel met je leden bij Café Santé, ga om beurten bij zes verschillende kroegen langs met je groepje (wat je kunt herkennen aan die lapje stof om je hoofd, nek of pols), doe wat leuke bierspelletjes en kom daarna weer allemaal naar Café Santé om daar nog wat extra biertjes te doen, om vervolgens op je fiets te stappen om je bed weer op te zoeken, of, wanneer je een leuke jongen of een leuk meisje beter hebt leren kennen, andermans bedje samen op te zoeken.
De uitvoering daarvan blijkt echter wederom knap lastig te zijn. Een kleine greep van voorvallen die er ertoe leidde dat dit riedeltje niet afgerond kon worden in het geval van sommigen: omgekeerd bier drinken boven de WC, in een dronken bui je vriendjes uit je groepje kwijtraken en daarmee verdwalen op Stratumseind, náást je bed slapen in plaats van er in, of op tijd naar huis gaan omdat je de volgende dag nog naar de Efteling moet.. het moge duidelijk zijn dat niet iedereen genoeg getraind was voor dit inmiddels welbekende Pusphaira evenement. Wel was de organisatie blij om te zien dat er weer een aantal nieuwe gezichten te bespeuren waren dit jaar, wat de uitvoering van het evenement toch weer een nieuwe, dynamische tongslinger gaf om het zo maar te zeggen.
Toch kunnen we gelukkig voor het grootste deel van de deelnemers zeggen dat de foto’s en filmpjes zoals vanouds een goed redmiddel zijn om de vorige avond te herinneren, want sommige deelnemers hadden niet alleen een gat in hun hand, maar ook een gat in hun geheugen de dag erna of zelfs een gat in hun hoofd. Dat we hierboven schrijven dat het evenement niet geëscaleerd is (waar op voorhand wel voor gevreesd werd) is te danken aan het feit dat alle gebitjes en relaties nog heel zijn. Op naar de volgende editie.