Daan Guldemond nieuwe hoofdtrainer van E.S.V.V. Pusphaira!

posted by Bestuur
dinsdag, maart 19, 2019

Het bestuur is erg verheugd om te mogen aankondigen dat Daan Guldemond de nieuwe hoofdtrainer wordt van Pusphaira vanaf seizoen 2019-2020. Vanuit de vereniging is er gekozen voor een jonge, ambitieuze trainer die aansluit bij de groep en de clubcultuur. Ondanks de jonge leeftijd heeft Daan al wel 12 jaar trainerservaring. Hij is begonnen bij de jeugdelftallen jo12, jo11 en jo17 van OJC Rosmalen en is vervolgens zowel bij het Studenten Sport Centrum Eindhoven als bij Pusphaira aan de slag gegaan.

Daan is reeds een bekende binnen de club. Hij is inmiddels voor het vierde jaar trainer binnen de club bij de heren. Volgend seizoen zal zijn derde jaar worden waarin hij werkt met de selectie elftallen. Hij heeft naast deze functie ook bijgedragen aan het begeleiden van nieuwe trainers door middel van het opstellen van een trainershandboek. Tevens heeft hij in zijn jarenlange betrokkenheid een videoanalyse systeem geïntroduceerd voor de selectie.

Met Daan haalt Pusphaira dus niet enkel een enthousiaste hoofdtrainer in huis, maar ook iemand die erg betrokken is bij de onwikkeling van de gehele club.