ESSF ZOEKT NIEUW BESTUUR

posted by Bestuur
maandag, mei 13, 2019

Beste Sporters,

De Eindhovense Studenten Sport Federatie (ESSF) is weer opzoek naar een nieuw bestuur. De ESSF is de stem van alle sportende studenten in Eindhoven. We vertegenwoordigen de belangen van de sporters tegenover onder andere: Studenten Sport Nederland (SSN), het college van bestuur van de TU/e, en de directie van het Studenten sportcentrum (SSC). Wij organiseren daarvoor regelmatig inspraakavonden en voorzittersoverleggen met verschillende studenten sport verenigingen (SSV’s). Verder worden er masterclasses geregeld voor besturen om hen te ondersteunen.
Natuurlijk worden er niet alleen serieuze activiteiten georganiseerd, er worden ook regelmatig grote evenementen en trainingen van de SSV’s bezocht. Ook worden er activiteiten zoals kaderborrels georganiseerd om het contact tussen de verenigingen te bevorderen. Daarnaast ben je als ESSF betrokken bij het organiseren van grote evenementen zoals de Van Lint Sportweek en de introductie week in augustus.
Een bestuursjaar bij de ESSF is parttime, ongeveer 3 dagen in de week. Deze 3 dagen besteed je niet alleen op kantoor, je bezoekt ook landelijke evenementen zoals het GNSK, de Batavierenrace en SUSA Beach games, waar je de beste studenten sporters van Eindhoven begeleidt.
Spreekt dit verhaal je aan en wil jij komend jaar een leuk bestuur doen? Stuur ons dan een mail (essf@tue.nl) of kom een keer langs op ons kantoor in het SSC.

Sportieve groet,
De ESSF