GNSK KAMPIOENEN

posted by bestuur
dinsdag, juni 18, 2019

Team Eindhoven, bestaande uit speelsters van E.S.V.V. Pusphaira en E.S.Z.V.V. Totelos, heeft afgelopen weekend het voetbal toernooi van het SUSA GNSK 2019 gewonnen!

Na een sterke overwinning tegen Wageningen, gevolgd door een gelijk spel tegen Maastricht, heeft het team de knock-outfase bereikt als eerste van hun poule. In de halve finale speelde het team tegen Rotterdam en na mooie strijd, wist het team penalties af te dwingen. Door een geweldige redding van de keeper Leontien Cremers en goals van Laura Vrenken, Xenia Zürn, Senna Kloosterman en Yanelle Stolwijk, bereikte ze de finale. Daar stonden ze weer tegenover Wageningen, maar zij hadden dit keer een totaal andere strategie. Desalniettemin wist Eindhoven de wedstrijd te controleren en veel balbezit te houden, maar ze kregen het niet voor elkaar om echte kansen te creëren. In de tweede helft bracht de coach Amado Garza Salas de verdediger Izy Janssens terug in het veld. Zij wist een geweldige pass te geven aan Laura Vrenken, die onder druk van de verdediging een prachtige bal schoot, die langs de keeper in de verre hoek van het goal viel. De dames van Eindhoven wonnen de finale met 1-0, en werden daarmee ongeslagen campioen. Felicitaties aan de speelsters en de coach!