Hoe was de wintersport vakantie?!

posted by Bestuur
donderdag, maart 19, 2020

Nu een week later terug in corona-land lijkt de skivakantie nog beter dan die al was. Wij hebben kunnen genieten van vrijuit skiën/snowboarden, (het misschien nog wel belangrijkere) après skiën, mooi weer, geweldige sneeuw en genoeg halve liters. Maishofen was een prima locatie voor ons op nog geen 20 minuten bussen van de eerste piste, waar we elke dag met de eerste bus heen gingen. Het eten in Gasthof Unterwirt was van prima kwaliteit en na de eerste dag waren de medewerkers ook nog eens vriendelijk. Het gasthof zelf had de verwarrendste layout die we ooit gezien hadden en geen wifi, maar was toch heel erg chill. Na een geweldige week begon de lange terugweg al weer. Met sommige busjes was 140 makkelijk te halen. Het werd scheuren dus over de Duitse snelwegen naar, zeker voor de toppers die de volgende dag nog een wedstrijd te spelen hadden, de nodige bedrust. Naast alle leuke herinneringen en het Coronavirus hebben we natuurlijk ook nog de aftermovie overgehouden aan deze geslaagde vakantie!

Wintersport Pusphaira 2020