Lid worden

Ben jij (HBO/WO/PhD-)student en in het bezit van een studentensportkaart, dan mag je altijd bij Pusphaira komen voetballen. Als je nog lekker bij je oude voetbalclub wedstrijden wilt blijven spelen, is het ook mogelijk om alleen te komen trainen. Iedereen is welkom, dus kom gerust eens langs! Wil je meer weten over onze club? Kijk hier.

Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar bestuur@Pusphaira.nl of bellen met onze secretaris Renske van Dijk op nummer +31 6 31542228.

The registration form is also available in English

  Contributie:
  • Trainingslid per seizoen: €20 (aug t/m mei)

   • Je kunt geen wedstrijden spelen!

  • Wedstrijdlid per half seizoen: €40 ( aug t/m dec of jan t/m mei)

  • Wedstrijdlid per seizoen: €70 (aug t/m mei)

  Ik wil me graag inschrijven als

  TrainingslidWedstrijdlid voor een half seizoenWedstrijdlid voor het hele seizoen

  * Vanaf maart kun je je alleen nog inschrijven als wedstrijdlid voor het aankomende seizoen startende in september en niet meer voor het huidige seizoen! Je kunt je wel het hele jaar door inschrijven als trainingslid!

  Geslacht

  ManVrouw

  Ik kom op de wedstrijdlid wachtlijst en

  ik wil me graag inschrijven als trainingslid.ik wil nog niet trainen.

  Let op: De mannen elftallen zitten vol en daarom zal je op een wachtlijst geplaatst worden. Tot er een plek vrij is kun je je aanmelden als trainingslid.

  Teamvoorkeur Trainingen

  Als trainingslid train je mee met één team. Hier kun je aangeven of je een voorkeur hebt om mee te trainen met een specifiek team.
  Let op: als trainingslid kun je GEEN wedstrijden spelen!

  Aanwezigheidsverwachting

  Wij zouden graag een indicatie van jouw aanwezigheid willen weten voor de wedstrijden, deze zijn altijd op zondag.

  Ik ben 75% of meer van de wedstrijden aanwezig.Ik ben minder dan 75% van de wedstrijden aanwezig.

  Indien je minder dan 75% van de wedstrijden aanwezig kan zijn zouden we graag hiervoor de reden willen weten zodat we met de teamindeling daar rekening mee kunnen houden (bv. ik moet om de zondag werken of ik bezoek om de week wedstrijden van mijn club of ik ben blessuregevoelig).

  Teamvoorkeur

  Indien je voorkeur hebt om in een bepaald team te spelen kan je dat hier aangeven. We proberen hier rekening mee te houden maar het is geen garantie dat je ook in dit team geplaatst wordt.


  Gewenste positie

  Met deze informatie proberen we de teams evenwichtig in te delen. Het is geen garantie dat je altijd op deze positie kan spelen. (Meerdere opties zijn mogelijk)


  Overige opmerkingen

  Plaats hier je overige opmerkingen die eventueel relevant kunnen zijn.

  Spelers foto (max 2mb)

  Als je wedstrijden wilt spelen heb je een spelers kaart nodig van de KNVB. Om jou in te kunnen schrijven bij de KNVB hebben we daarom een spelers foto van je nodig.


  Legitimatie document

  Voor je inschrijving bij de KNVB hebben je de volgende identiteitsbewijs gegevens nodig:

  PaspoortRijbewijsIdentiteitsbewijs

  Personalia

  Geboortedatum  


  Verwachte afstudeerdatum

  Heb je al een sportkaart van het Studenten Sport Centrum Eindhoven (SSCE)?

  JaNee

  * Het (sport)kaartnummer krijg je gemaild door het SSCE nadat je een sportkaart hebt aangeschaft/verlengd of is te vinden op deze pagina nadat je ingelogd hebt. Dit is dus NIET je studentnummer!!

  * Je hebt een sportkaart nodig van het SSCE om bij Pusphaira te mogen voetballen. Als je dus nog geen sportkaart aangeschaft hebt doe dit dan zo snel mogelijk en stuur vervolgens je (sport)kaartnummer naar bestuur@pusphaira.nl. Mocht het nog niet mogelijk zijn om een sportkaart aan te schaffen voor de juiste periode, doe dit dan op een later moment. Je kunt dit inschrijfformulier ook zonder sportkaartnummer opsturen.

  Heb je in de afgelopen 3 jaar nog bij een andere club gespeeld?

  JaNee


  Dit is een club in Nederland

  Categorie?

  AB    Meer info: Categorie A en B

  Club locatie:  Kreeg je betaald en/of had je een contract bij je vorige club? JaNee
  Foto legitimatiebewijs:

  Als we je moeten overschrijven vanuit een club in het buitenland hebben we ook een foto nodig van de voor en achterkant van je legitimatiebewijs.

  Voorkant (max 2mb):
  Achterkant (max 2mb):

  Commissie interesses

  Wij zijn een club die voor en door studenten bestaat. Dat betekent dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om deze mooie vereniging in stand te houden. Geef hieronder aan in welke commissie(s) je eventueel wel interesse zou hebben. Je kan hier dan eventueel later voor benaderd worden met de vraag of je de commissie wilt komen versterken. Welke verschillende commissies er zijn, en wat ze inhouden vind je hier: Commissies!

  Ski CommissiePromotie CommissieTrainerspouleWebsite CommissieSponsor CommissieFoto CommissieBar CommissieBatavieren CommissieIntro CommissieBUS CommissieClubavond Commissie5x5 CommissieIT CommissieScheidsrechters CommissiePuspass Commissie

  Hoe heb je Pusphaira gevonden?

  GoogleInstagramFacebookDe IntroweekVriendenStudiegenotenAnders, namelijk via:

  Voorwaarden voor inactieve leden

  Om lid te worden moet je akkoord gaan met de voorwaarden voor inactieve leden, deze kan je hier vinden

  AVG

  Om lid te worden hebben wij toestemming van jou nodig voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Wij verwerken en bewaren bij Pusphaira persoonsgegevens. Dit zijn alle velden die op dit inschrijfformulier staan en foto's. Wij gebruiken de gegevens van dit formulier voor onze ledenadministratie. Wij bewaren foto's om te plaatsen op de website (achter een wachtwoord) en in nieuwsbrieven en ons clubblad, de Puspass. Met de volgende derde partijen kunnen enkele van deze gegevens eventueel gedeeld worden: Google, Dropbox, Pusphaira website en de KNVB.
  Privacy Statement E.S.V.V. Pusphaira

  Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met dat wij de bovenstaande gegevens voor onbepaalde tijd bewaren, gebruiken en delen met de genoemde derde partijen.

  Ik ga akkoord met het bovenstaande en geef toestemming dat E.S.V.V. Pusphaira mijn gegevens bewaard, gebruikt en deelt met de genoemde partijen.

  Ik ben me ervan bewust ik met het invullen van dit formulier mezelf verplicht stel de hierboven genoemde contributie te betalen.