Lid worden

Ben jij (HBO/WO/PhD-)student en in het bezit van een studentensportkaart, dan mag je altijd bij Pusphaira komen voetballen. Als je nog lekker bij je oude voetbalclub wedstrijden wilt blijven spelen, is het ook mogelijk om alleen te komen trainen. Onder het kopje training kan je meer informatie vinden over trainingstijden e.d. Iedereen is welkom, dus kom gerust eens langs!

Wij zijn een club die voor en door studenten bestaat. Dat betekent dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om deze mooie vereniging in stand te houden, door deel te nemen in één van de 15 commissies die de club kent. Dit kan zijn dat je een toernooi mee organiseert, de bar af en toe bezet of wedstrijden fluit. Je kan meer informatie over deze commissies vinden op de pagina Organisatie > Commissies.

We spelen onze thuiswedstrijden op Sportpark de Hondsheuvels, tegenover het studenten sportcentrum. We hebben hier één verlicht kunstgrasveld en meerdere gewone voetbalvelden. Ook hebben we daar een mooie kantine tot onze beschikking.

Heb je nog vragen? Mail naar bestuur@Pusphaira.nl of bel het bestuur (secretaris Femke de Jager +31 6 41708232) voor meer informatie.

Vul onderstaand inschrijfformulier in om jezelf in te schrijven bij Pusphaira.
The registration form is also available in English

De contributie is over te maken naar : NL04INGB0001690270
t.n.v. ESVV Pusphaira

Ik wil graag trainingslid worden (contributie: 20 euro per jaar)Ik wil graag wedstrijdlid worden voor het hele seizoen (contributie: 70 euro per jaar)Ik wil graag wedstrijdlid worden voor een half jaar (contributie: 40 euro voor een half seizoen)

Let op: Je mag pas wedstrijden spelen als de contributie is betaald EN er een sportkaart is van het SSC.
Onze heren lagere elftallen zitten momenteel helaas vol. Als je je inschrijft als wedstrijdlid kom je op de wachtlijst en heb je volgend jaar gegarandeerd plek in een team!

Indien je wedstrijdlid wilt worden zouden wij graag een indicatie van jouw aanwezigheidsverwachting willen weten. (wedstrijden zijn altijd op zondag).

Ik ben als wedstrijdlid 75% of meer van de wedstrijden aanwezig.Ik ben als wedstrijdlid minder dan 75% van de wedstrijden aanwezig.

Indien je minder dan 75% van de wedstrijden aanwezig kan zijn zouden we graag hiervoor de reden willen weten zodat we met de teamindeling daar rekening mee kunnen houden (bv. ik moet om de zondag werken of ik bezoek om de week wedstrijden van mijn club of ik ben blessuregevoelig).

Ik wil graag lid worden van Pusphaira omdat...

Ik het vooral heel leuk vind om te voetballen.Ik naast het voetballen ook regelmatig aan de derde helft en clubactiviteiten mee wil doen.Ik naast het voetballen en de activiteiten mezelf graag op een ander vlak dan mijn studie wil ontwikkelen


Geboortedatum  
Geslacht ManVrouw

Adres


Het sportkaartnummer krijg je gemaild door het SSC nadat je een sportkaart hebt aangeschaft/verlengd. Dit is dus NIET je studentnummer!!
Verwachte afstudeerdatum  

Soort legitimatie PaspoortRijbewijsIdentiteitsbewijs

Indien je voorkeur hebt om in een bepaald team te spelen kan je dat hier aangeven. We proberen hier rekening mee te houden maar het is geen garantie dat je ook in dit team geplaatst wordt.

Heb je de afgelopen 3 jaar bij een andere club gespeeld? JaNee

Wanneer je de afgelopen 3 jaar nog ergens anders gespeeld hebt, vul hier de naam van de club waar je gespeeld hebt en voor welke categorie je bent uitgekomen
Categorie ACategorie B

Wij zijn een club die voor en door studenten bestaat. Dat betekent dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om deze mooie vereniging in stand te houden. Geef hieronder aan in welke commissie je interesse hebt. Welke verschillende commissies er zijn, en wat ze inhouden vind je hier: Commissies, de commissiebruschure vind je hier: Commissiebrochure


Spelers foto (alleen voor wedstrijdleden)

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordering gegevensbescherming (AVG). Door de invoering van deze wet zijn wij als vereniging verplicht te vermelden wat wij met uw gegevens doen en welke gegevens wij bewaren.

Zie hier onze AVG: AVG E.S.V.V. Pusphaira

Op dit moment worden de volgende gegevens bewaard: alle velden die op dit inschrijfformulier staan en foto's.
Wij hebben deze gegevens nodig voor: ledenadministratie, plaatsen van foto's van Pusphaira evenementen, nieuwsbrieven en ons clubblad, de Puspass.
Derde partijen waar wij deze gegevens mee delen: Google, Dropbox, Pusphaira website en de KNVB.

Om lid te worden hebben wij deze toestemming van jullie nodig.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met dat wij de bovenstaande gegevens voor onbepaalde tijd bewaren, gebruiken en delen met de genoemde derde partijen. In het uitschrijfformulier (https://pusphaira.nl/uitschrijving/) heb je de mogelijkheid om aan te geven dat al je persoonsgegevens binnen E.S.V.V. Pusphaira worden vernietigd.

Ik ga akkoord met het bovenstaande en geef toestemming dat E.S.V.V. Pusphaira mijn gegevens bewaard, gebruikt en deelt met de genoemde partijen.