Lid worden

Ben jij (HBO/WO/PhD-)student en in het bezit van een studentensportkaart, dan mag je altijd bij Pusphaira komen voetballen. Als je nog lekker bij je oude voetbalclub wedstrijden wilt blijven spelen, is het ook mogelijk om alleen te komen trainen. Iedereen is welkom, dus kom gerust eens langs! Wil je meer weten over onze club? Kijk hier.

Heb je nog vragen? Mail naar bestuur@Pusphaira.nl of bel het bestuur (secretaris Femke de Jager +31 6 41708232) voor meer informatie.

The registration form is also available in English

Ik wil me graag inschrijven als: Trainingslid (€20,- per seizoen)Wedstrijdlid voor het hele seizoen (€70,- per seizoen)Wedstrijdlid voor een half seizoen (€40,- per half seizoen)

Geslacht ManVrouw

Let op: Je mag pas wedstrijden spelen als de contributie is betaald EN er een sportkaart is van het SSC.

Let op: De mannen eftallen zitten helaas vol op dit moment. Je kan je nog steeds inschrijven maar dan zal je op een wachtlijst geplaatst worden! Geef hieronder aan of je wel alvast trainingslid wilt worden.

Ik kom op de wachtlijst en ... ik wil trainingslid worden tot dat ik in een team kan.ik wil pas lid worden als ik in een team kan.


Aanwezigheidsverwachting

Wij zouden graag een indicatie van jouw aanwezigheid willen weten voor de wedstrijden, deze zijn altijd op zondag.

Ik ben 75% of meer van de wedstrijden aanwezig.Ik ben minder dan 75% van de wedstrijden aanwezig.

Indien je minder dan 75% van de wedstrijden aanwezig kan zijn zouden we graag hiervoor de reden willen weten zodat we met de teamindeling daar rekening mee kunnen houden (bv. ik moet om de zondag werken of ik bezoek om de week wedstrijden van mijn club of ik ben blessuregevoelig).

Teamvoorkeur

Indien je voorkeur hebt om in een bepaald team te spelen kan je dat hier aangeven. We proberen hier rekening mee te houden maar het is geen garantie dat je ook in dit team geplaatst wordt.

Overige opmerkingen

Spelers foto

Voor je spelerspas.

Ik wil graag lid worden van Pusphaira omdat... Ik het heel leuk vind om te voetballen.Ik naast het voetballen ook regelmatig aan de derde helft en clubactiviteiten mee wil doen.Ik naast het voetballen en de activiteiten mezelf graag op een ander vlak dan mijn studie wil ontwikkelen.
Geboortedatum  

Verwachte afstudeerdatum

Heb je al een sportkaart aangeschaft bij het SSC? JaNee

* Het sportkaartnummer krijg je gemaild door het SSC nadat je een sportkaart hebt aangeschaft/verlengd. Dit is dus NIET je studentnummer!!

* Je hebt een sportkaart nodig van het SCC om bij Pusphaira te mogen voetballen. Als je dus nog geen sportkaart aangeschaft hebt doe dit dan zo snel mogelijk en stuur vervolgens je sportkaartnummer naar bestuur@pusphaira.nl

Soort legitimatie PaspoortRijbewijsIdentiteitsbewijs

Heb je in de afgelopen 3 jaar nog bij een andere club gespeeld? JaNee


Categorie ACategorie B

Commissie interesses

Wij zijn een club die voor en door studenten bestaat. Dat betekent dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om deze mooie vereniging in stand te houden. Geef hieronder aan in welke commissie(s) je eventueel wel interesse zou hebben. Je kan hier dan eventueel later voor benaderd worden met de vraag of je de commissie wilt komen versterken. Welke verschillende commissies er zijn, en wat ze inhouden vind je hier: Commissies!

Klachten CommissieSki CommissiePromotie CommissieTrainerspouleWebsite CommissieSponsor CommissieFoto CommissieBar CommissieBatavieren CommissieIntro CommissieNaaiCoFixCieBUS CommissieClubavond Commissie5x5 CommissieIT CommissieScheidsrechters CommissiePuspass Commissie

Hoe heb je Pusphaira gevonden?

GoogleInstagramFacebookDe IntroweekVriendenStudiegenotenAnders, namelijk via:

AVG

Om lid te worden hebben wij toestemming van jou nodig voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Wij verwerken en bewaren bij Pusphaira persoonsgegevens. Dit zijn alle velden die op dit inschrijfformulier staan en foto's. Wij gebruiken de gegevens van dit formulier voor onze ledenadministratie. Wij bewaren foto's om te plaatsen op de website (achter een wachtwoord) en in nieuwsbrieven en ons clubblad, de Puspass. Met de volgende derde partijen kunnen enkele van deze gegevens eventueel gedeeld worden: Google, Dropbox, Pusphaira website en de KNVB.
Privacy Statement E.S.V.V. Pusphaira

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met dat wij de bovenstaande gegevens voor onbepaalde tijd bewaren, gebruiken en delen met de genoemde derde partijen.

Ik ga akkoord met het bovenstaande en geef toestemming dat E.S.V.V. Pusphaira mijn gegevens bewaard, gebruikt en deelt met de genoemde partijen.