Training

Let op, uiteraard heeft het corona virus invloed op onze trainingen, kleedkamer- en kantinegebruik. Kijk daarom voordat je naar je training komt op deze pagina waar we onze maatregelen posten en bijhouden.

Momenteel zijn er geen trainingen!

TeamsDag en TijdTrainer
Selectie herenDinsdag en donderdag
20:35 tot 22:05 uur.
Daan Guldemond & Twan van Helvert
Lagere elftallenMaandag:
18:30-20:00
Woensdag:
Trainingsleden, P3 en P10 van 19:00 tot 20:30 uur
P4, P5, P6 en P7 van 20:30 tot 22:00 uur
Student trainers (Trainerspoule)
DamesDinsdag en donderdag
18:55 tot 20:25 uur.
Elk damesteam speelt om de 3 weken op vrijdag
in plaats van donderdag van 18:55 tot 20:25 uur.
Teun Bosch, Coen van Doodewaard
Open training herenMaandag
18:30 tot 20:00 uur
Student trainers (Trainerspoule)

LET OP: de selectietraining op dinsdag- en donderdagavond zijn alleen toegankelijk voor leden die toestemming van de hoofdtrainer hebben gekregen. Vraag hier dus naar via de hoofdtrainer of het bestuur
De trainingen vinden plaats op het kunstgrasveld op Sportpark De Hondsheuvels. Kleedkamers en douches zijn beschikbaar bij De Hondsheuvels en het Studenten Sport Centrum.

Open training

Wanneer je in het bezit bent van een geldige studenten sportkaart mag je deelnemen aan de open training. Je hoeft hiervoor dus geen lid van Pusphaira te zijn. De open training voor de heren vindt plaats op maandagavond, deze wordt verzorgd door student trainers. De open training voor de dames vindt plaats op dinsdagavond.

Afgelastingen

Omdat we op een kunstgrasveld trainen kan de training bijna altijd doorgaan in elke weer conditie. Als een training toch niet doorgaat dan komt dat op deze pagina te staan en sturen we een bericht in de Whatsapp groepen van de teams.