Training

Seizoen 2020/2020

Teams Dag en Tijd
Selectie heren Dinsdag en donderdag
20.30 tot 22.00 uur
Lagere elftallen Woensdag
trainingsleden van 19.00 tot 20.30 uur
P3, P4, P5 en P6 van 20.30 tot 22.00 uur
Vrijdag
19.00 tot 20.30 uur
Dames Dinsdag en donderdag
19.00 tot 20.30 uur
Open training heren Vrijdag
19.00 tot 20:30 uur

LET OP: de selectietraining op dinsdag- en donderdagavond zijn alleen toegankelijk voor leden die toestemming van de hoofdtrainer hebben gekregen. Vraag hier dus naar via de hoofdtrainer of het bestuur.

De trainingen vinden plaats op het kunstgrasveld op Sportpark de Hondsheuvels (veld 2). Voor omkleden en douchen kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten op het Studenten Sport Centrum of van de kleedkamers op Sportpark de Hondsheuvels. De trainingen voor de herenselectie worden verzorgd door Daan Guldemond. De lagere elftallen (heren) worden getraind door Daan Guldemond en student trainers. De dames teams hebben als hoofdtrainer Teun Bosch met daarbij assistenten Jochem Meijer en Amado Garza Salas.

Open training

Wanneer je in het bezit bent van een geldige studenten sportkaart mag je deelnemen aan de open training. Je hoeft hiervoor dus geen lid van Pusphaira te zijn. De open training voor de heren vindt plaats op vrijdagavond, deze wordt verzorgd door student trainers. De open training voor de dames vindt plaats op dinsdagavond.

Afgelastingen

Omdat we een kunstgrasveld ter beschikking hebben kan er onder bijna alle weersomstandigheden gevoetbald worden. Eventuele afgelastingen worden altijd vermeld op de website en/of onze Facebook pagina.