Training

Seizoen 2019/2020

Let op, vanwege corona zijn de trainingstijden tijdelijk verkort. Elk team traint slechts een uur en er vinden geen open trainingen plaats. Houd je mailbox en de nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mailtje op bestuur@pusphaira.nl

Graag eerst het Corona Protocol lezen voordat je komt trainen!

TeamsDag en Tijd
Selectie herenDinsdag en donderdag
20.30 tot 22.00 uur
Lagere elftallenMaandag
19:00-20:30
Woensdag
trainingsleden en P3 van 19.00 tot 20.30 uur
P4, P5 en P6 van 20.30 tot 22.00 uur
DamesDinsdag en donderdag
19.00 tot 20.30 uur
Open training herenMaandag
18:30 tot 20:00 uur

LET OP: de selectietraining op dinsdag- en donderdagavond zijn alleen toegankelijk voor leden die toestemming van de hoofdtrainer hebben gekregen. Vraag hier dus naar via de hoofdtrainer of het bestuur.

De trainingen vinden plaats op het kunstgrasveld op Sportpark de Hondsheuvels (veld 2). Voor omkleden en douchen kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten op het Studenten Sport Centrum of van de kleedkamers op Sportpark de Hondsheuvels. De trainingen voor de herenselectie worden verzorgd door Daan Guldemond. De lagere elftallen (heren) worden getraind door Daan Guldemond en student trainers. De dames teams hebben als hoofdtrainer Teun Bosch met daarbij assistenten Jochem Meijer en Amado Garza Salas.

Open training

Wanneer je in het bezit bent van een geldige studenten sportkaart mag je deelnemen aan de open training. Je hoeft hiervoor dus geen lid van Pusphaira te zijn. De open training voor de heren vindt plaats op maandagavond, deze wordt verzorgd door student trainers. De open training voor de dames vindt plaats op dinsdagavond.

Afgelastingen

Omdat we een kunstgrasveld ter beschikking hebben kan er onder bijna alle weersomstandigheden gevoetbald worden. Eventuele afgelastingen worden altijd vermeld op de website en/of onze Facebook pagina.