OSVV 040

OSVV 040 is de oud-studenten voetbalvereniging van Eindhoven. De vereniging is op 12 juli 2013 ontstaan vanuit ESVV Pusphaira. OSVV 040 is een ondervereniging van Pusphaira, gescheiden op bestuurlijk/financiëel niveau, voor de KNVB één vereniging.Veel leden van OSVV 040 zijn oud-leden van Pusphaira. Mensen die graag wilden blijven voetballen, alleen in een vereniging die beter past bij hun post-studententijd-fase, maar tegelijkertijd de gezelligheid van Pusphaira ademt. Een SSC-sportkaart is niet vereist.

OSVV 040 streeft de Pusphaira-clubcultuur na, maar houdt rekening met de wensen en veranderde behoeften van de leden. Eigen initiatief en betrokkenheid blijven belangrijk voor de vereniging, maar leden hoeven niet in een commissie als dat niet uitkomt. De bestuurlijke hectiek en zoektocht naar bestuursleden bij Pusphaira heeft zijn charmes, maar het OSVV 040-bestuur wisselt niet ieder jaar. Scheidsrechters worden geregeld, maar bardiensten worden wel door alle leden gedaan.

We trainen op woensdagavond op De Hondsheuvels en op zondagen spelen alle OSVV 040 teams tegelijkertijd thuis. Op deze thuiszondagen kun je genieten van het voetbal, de drankjes, de bitterballen maar bovenal van de gezelligheid die OSVV 040 je te bieden heeft. Welkom!

Voor meer informatie, ga naar de website van OSVV 040.