Sponsoring

SPONSORMOGELIJKHEDEN BIJ E.S.V.V. PUSPHAIRA

Hieronder lichten wij toe welke sponsormogelijkheden wij ons club aanbieden. Wilt u met ons hierover in contact komen of heeft u vragen, mail dan naar sponsoring@pusphaira.nl.

1. Shirtsponsor

Als shirtsponsor laten wij uw logo bedrukken op één of meerdere van onze wedstrijd tenue sets. Daarnaast kunnen wij uw logo bedrukken op trainingspakken, tassen of inloopshirts. Afhankelijk van het aanschaffen van nieuwe kleding of tassen, het betreffende elftal dat gesponsord wordt, en het materiaal wat bedrukt wordt kan een prijs nader overeen gekomen worden. Ter indicatie, voor het bedrukken van tenues van het eerste heren elftal van Pusphaira betaalt een sponsor € 1600,-.

2. Materialensponsor

Bent u een bedrijf dat sportartikelen verkoopt of sportactiviteiten promoot? Dan is het voor u aantrekkelijk om ons in de vorm van materialen en producten te sponsoren. Pusphaira koopt jaarlijks nieuwe materialen zoals wedstrijd-, trainings- en intrapballen, hesjes, cornervlaggen en wedstrijdkleding in clubverband. Daarnaast biedt de club twee maal per jaar een kledingactie aan leden om tegen een gereduceerd tarief trainingskleding aan te kunnen schaffen waar eventueel initialen op bedrukt kunnen worden.

3. Bordsponsoring

Bij deze vorm van sponsoring wordt in samenspraak met de sponsor een bord bevestigd aan de omheining langs het hoofdveld (of achter één van de goals). Het hoofdveld van Pusphaira wordt behalve door Pusphaira ook gebruikt door twee andere voetbalverenigingen; het sponsorbord zal daardoor gezien worden door de teams van de verschillende verenigingen die gevestigd zijn op het terrein, haar tegenstanders en de meegebrachte supporters. Hierbij betaalt de sponsor het bord en blijft ook in het bezit van het bord. Voor één jaar bordsponsoring vragen wij € 350,-.

4. Websitesponsor

Pusphaira’s website wordt bezocht door Pusphaira leden en geïnteresseerden voor actuele informatie over wedstrijden, aankomende evenementen en foto’s van gepasseerde evenementen. De bezoekende teams zullen voor informatie betreft locatie en wedstrijden de site bezoeken. Qua lay-out en invulling van de advertentie is ruimte voor uw ideeën als sponsor: er zijn veel variaties mogelijk. Voor website sponsoring gedurende één seizoen betaalt u als sponsor ongeveer € 100,-. Dit is afhankelijk van de uitvoering van uw advertentie.

5. Facebooksponsor

Pusphaira heeft een actieve groep volgers van meer dan 450 personen op haar Facebook pagina en 680 op haar Instagram pagina. Dit zijn voornamelijk leden (studenten), supporters van leden en geïnteresseerden die graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van onze club. Een sponsor mag een nader te bepalen aantal keer vacatures of aanbiedingen van hun bedrijf of product plaatsen op onze openbare facebook of Instagram pagina. De posts op de social media kanalen worden ook opgenomen in onze nieuwe Pusphaira app. Deze app wordt wekelijks door de leden gebruikt voor het inschrijven van trainingen tot opgeven voor evenementen. Voor sponsoring op onze sociale media kanalen betaalt u als sponsor ongeveer €250. facebookpagina: www.Facebook.com/ESVVPusphaira https://www.instagram.com/esvv_pusphaira/.

6. Clubblad sponsor

Bij deze vorm van sponsoring mag de sponsor iets in ons clubblad plaatsen: de Puspass. Ons clubblad wordt minimaal drie keer per seizoen digitaal en op papier uitgegeven en wordt gelezen door het overgrote deel van onze leden. Naast de huidige leden, wordt de Puspass ook verspreid onder oud-leden en leden die nog steeds verbonden zijn met de club en de club een warm hart toedragen. Voor een advertentie in ons clubblad gedurende een seizoen betaalt een sponsor € 150,-.

7. Toernooi/evenement sponsor

Pusphaira is een actieve voetbalvereniging die veel deelneemt aan activiteiten, maar ook veel activiteiten zelf organiseert. Het is voor een sponsor mogelijk om de naam van haar bedrijf te koppelen aan een toernooi dat we zelf organiseren (bijvoorbeeld het ‘Philips 5×5 toernooi’), of om ons te sponsoren voor toernooien waar wij aan deelnemen in de vorm van deelnemersshirts met uw reclame logo. Evenementen waar deelnemers shirts gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld de Batavierenrace en StuTo. Daarnaast organiseert Pusphaira ook evenementen zoals een skireis. Kortom, er zijn veel verschillende activiteiten met ieder zijn eigen sponsormogelijkheden. De invulling en het bedrag van de sponsoring kan in overleg bepaald worden.

8. Introductieweek sponsor

Ieder jaar komen er weer zo’n 2500 nieuwe studenten in Eindhoven studeren, waar Pusphaira zich graag als studentenvoetbalvereniging aan presenteert, omdat dit een belangrijk moment is om nieuwe leden te werven. Ieder jaar wordt daarom een introductieweek in Eindhoven georganiseerd voor deze (internationale) studenten waar Pusphaira tijdens meerdere activiteiten aan deelneemt. Dit is de ideale gelegenheid om uw bedrijf te laten zien aan studenten. Pusphaira kan namens een sponsor promotiematerialen met zowel het logo van de sponsor als dat van Pusphaira verspreiden onder (nieuwe) studenten.

9. Wedstrijdbal sponsor

Een sponsor kan één specifieke wedstrijd sponsoren van één van onze elftallen. Bij deze vorm van sponsoring betaalt de sponsor de wedstrijdbal en worden zij vernoemd tijdens het aankondigen van de wedstrijd via social media of wedstrijdblaadjes. Daarnaast mag het bedrijf een vlag ophangen naast het veld tijdens de gesponsorde wedstrijd. Dit is interessant wanneer er derby’s, kampioenswedstrijden of promotiewedstrijden worden gespeeld door de hogere elftallen van de club en is een leuke manier van sponsoring voor bedrijven die wat kleinere sponsorbudgetten ter beschikking hebben.

10. Info avond sponsor

Onze club bestaat uit uitsluitend hoogopgeleide young professionals die momenteel of binnen enkele jaren de arbeidsmarkt op gaan. Dit is zijn niet alleen mensen die aan de Technische Universiteit in Eindhoven studeren, maar ook studenten die aan één van de hogescholen in Eindhoven studeren. Dit maakt ons aantrekkelijk voor potentiële werkgevers (voor fulltime banen of bijbanen) om zich bij ons te profileren. Dit zou kunnen door middel van een informatie avond waarbij uw bedrijf zich presenteert middels een lezing of workshop tijdens een clubavond.

11. Nieuwe producten promoten of testen

Eindhoven is een omgeving met veel start-ups, high-tech en sport gerelateerde bedrijven. Als uw bedrijf graag een nieuw product promoot of wil laten testen door onze leden, staan wij hier voor open. Afhankelijk van de vorm waarin dit wordt gedaan kan er nader overeengekomen worden onder welke voorwaarden dit plaatsvindt.

12. Inzetten voor goede doelen of vrijwilligerswerk

Pusphaira is begaan met haar omgeving en verschillende groepen in die omgeving. We ervaren zelf hoe leuk het is om een potje te kunnen voetballen, dus we maken dit ook graag mogelijk voor andere groepen. Denk hierbij aan mensen met een beperking, ouderen of vluchtelingen. Pusphaira maakt zich graag sterk voor initiatieven om deze mensen een leuke dag te geven door een leuke (voetbal-gerelateerde) activiteit te organiseren. Bent u als organisatie op zoek naar een groep studenten die dit namens de club kan organiseren voor uw organisatie, dan zijn wij altijd bereid om hierover een dialoog met uw organisatie aan te gaan.

13. Eigen sponsor ideeën

Uiteraard is er ruimte voor u als sponsor om eigen sponsor ideeën aan te dragen, graag zelfs! Hebt u een goed idee waar zowel uw organisatie als onze vereniging van profiteert, dan bent u van harte welkom om dat aan ons voor te leggen.

Wij ontvangen en beantwoorden uw vragen, ideeën of opmerkingen graag via het volgende e-mailadres: sponsoring@pusphaira.nl.