Trainers


Daan Guldemond
Trainer/Coach Pusphaira 1

De 29 jarige Rosmalenaar is al sinds het begin van de jaren 10 in Eindhoven te vinden. Hier heeft hij zijn studie op het Fontys afgerond. In 2015 is hij begonnen als fitness instructeur op het Studenten Sport Centrum Eindhoven. Het met blessures getroffen toptalent is na zijn studie als trainer actief gebleven binnen Pusphaira.

Zijn trainers carriere;
Ondanks de jonge leeftijd heeft Daan al wel 12 jaar trainerservaring. Hij is begonnen bij de jeugdelftallen JO12, JO11 en JO17 van OJC Rosmalen, en is al enkele jaren actief binnen de vereniging, zowel als trainer van lagere elftallen als selectie elftallen. Vanaf het seizoen 2019-2020 is Daan hoofdtrainer van Pusphaira.

——————————————————————————————
Twan van Helvert
Trainer/Coach Pusphaira 2

Mijn naam is Twan van Helvert, ik ben 52 jaar oud, getrouwd met Monique en we hebben 2 kinderen, Bregje en Stijn. Ik heb zelf gevoetbald bij Sarto en het inmiddels gefuseerde Velocitas in Tilburg. Dat was op de zaterdag in de 3de klasse.

25 jaar geleden starte ik als zelfstandig ondernemer bij PREMECO. Ik ben toen gestopt met voetballen in eerste teams en op lager niveau een balletje gaan trappen.
Toen mijn zoon een jaar of 6 was begon hij met voetballen. Ik kwam al snel oude bekenden tegen en zo ben ik vrij snel toch weer gestart: maar dit keer als trainer! Nadat ik diverse jeugdteams bij Noad had getraind, werd ik trainer van het 2e senioren team. Dat speelde toen in de reserve 2e klasse. Vervolgens ben ik bij Riel aan de slag gegaan als hoofdtrainer, uitkomend in de 5de klasse. Na 3 mooie jaren heb ik toen de overstap gemaakt naar Be ready (4de klasse). Daar ben ik gestopt omdat ik meer vrije tijd wilde voor andere hobby’s zoals fietsen op de race fiets of MTB (bij fietsclub TCT 93), ook dart ik geregeld.

Na 3 jaar geen voetbal en een goed gesprek met Daan en Marloes was ik snel weer enthousiast geraakt om op het veld te gaan staan!
Ik wil er dan ook weer vol voor gaan en er een mooi seizoen van maken samen met Daan en de overige begeleiding.

———————————————————————

Ferry Smith
Keeperstrainer Pusphaira
—————————————————————————————–

Teun Bosch
Trainer/Coach Pusphaira Dames 1
——————————————————————————————
Coen van Doodewaard
Trainer/Coach Pusphaira Dames 2