NIEUWS

Start training
04.08.2019
geplaatst door bestuur

De training voor de lagere elftallen start weer op woensdag 14 augustus. We starten met 1 blok, het late blok. Dus alle mannen van de lagere elftallen en trainingsleden zijn welkom van 20:30 tot 22:00.

Contract Sportplein verlengd!
28.06.2019
geplaatst door bestuur

Vandaag is het sponsorcontract met Sportplein Eindhoven verlengd voor een mooi vervolg op de fijne samenwerking! Pusphairanen, jullie kunnen hier op dinsdagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur altijd terecht tijdens het sportspreekuur voor gratis advies.

Bedankt Sportplein Fysiotherapie 😁⚽️💪

Herinnering: het trainingsseizoen is afgelopen!
25.06.2019
geplaatst door bestuur

De laatste trainingen van het seizoen zijn vorige week gegeven. Zo sloten we het seizoen af met de welbekende Schultitraining, waarbij het heerlijke bier centraal stond in de verschillende voetbalspelletjes.

Daarom een reminder: deze en de opvolgende weken wordt er geen training meer gegeven! We zullen de start van het nieuwe seizoen eind juli/begin augustus aankondigen.

We wensen jullie allemaal een fijne zomer toe!

GNSK KAMPIOENEN
18.06.2019
geplaatst door bestuur

Team Eindhoven, bestaande uit speelsters van E.S.V.V. Pusphaira en E.S.Z.V.V. Totelos, heeft afgelopen weekend het voetbal toernooi van het SUSA GNSK 2019 gewonnen!

Na een sterke overwinning tegen Wageningen, gevolgd door een gelijk spel tegen Maastricht, heeft het team de knock-outfase bereikt als eerste van hun poule. In de halve finale speelde het team tegen Rotterdam en na mooie strijd, wist het team penalties af te dwingen. Door een geweldige redding van de keeper Leontien Cremers en goals van Laura Vrenken, Xenia Zürn, Senna Kloosterman en Yanelle Stolwijk, bereikte ze de finale. Daar stonden ze weer tegenover Wageningen, maar zij hadden dit keer een totaal andere strategie. Desalniettemin wist Eindhoven de wedstrijd te controleren en veel balbezit te houden, maar ze kregen het niet voor elkaar om echte kansen te creëren. In de tweede helft bracht de coach Amado Garza Salas de verdediger Izy Janssens terug in het veld. Zij wist een geweldige pass te geven aan Laura Vrenken, die onder druk van de verdediging een prachtige bal schoot, die langs de keeper in de verre hoek van het goal viel. De dames van Eindhoven wonnen de finale met 1-0, en werden daarmee ongeslagen campioen. Felicitaties aan de speelsters en de coach!

Schulti-training
17.06.2019
geplaatst door bestuur

Op 21 juni vindt de Schulti training plaats onder leiding van Daan en Teun. Wij zullen zorgen voor enkele trays Schultenbräu maar om genoeg bier voor de hele training te hebben zou het fijn zijn als iedereen (ten minste) een sixpack naar keuze meeneemt.
Na de training kan er gedoucht worden en gooit de CaC de kantine open om nog wat biertjes te drinken!

Tot dan!

OSVV-Pusphaira training
17.06.2019
geplaatst door bestuur

Woensdag 19 juni organiseert OSVV (de oud studenten voetbal vereniging) een gezamenlijke training met Pusphaira. Het doel van deze training is allereerst om natuurlijk lekker te trainen, maar daarnaast om de banden met Pusphaira aan te halen.

De jaarlijkse gezamenlijke training met Pusphaira is tot nu toe ieder jaar een groot succes. Het zou leuk zijn als het dit jaar weer zo’n succes wordt. Daarom hopen we dat jullie in groten getale aanwezig zullen zijn.

Let op: de training begint om 20:00 uur.

Adjusted training times
28.05.2019
geplaatst door bestuur

From now until the summer break, there will be some adjustments in the times some teams train! The lower teams training will no longer be split up in two blocks, but will only be held in the first block (from 19.00) on wednesdays.

The men’s selection will not train on tuesdays anymore, but will train the second block (20.30) on wednesday as well as the second block thursday.

For the ladies there will be no changes, and the trainerspoule will also still give trainings each friday from 19.00 until further notice!

Hemelvaartsdag
25.05.2019
geplaatst door bestuur

Vanwege het Hemelvaartsweekend, zullen er volgende week donderdag en vrijdag geen trainingen worden gegeven (30 en 31 mei).

Training woensdag 22 mei afgelast!
20.05.2019
geplaatst door bestuur

Wegens het jaarlijkse 5×5 Toernooi dat Pusphaira a.s. woensdag organiseert, zal er geen mogelijkheid zijn om te trainen ‘s avonds. De velden zullen bezet zijn door honderden studenten die 5 tegen 5 wedstrijdjes aan het spelen zijn onder het genot van een biertje en de zon! Hopelijk zien we je daar alsnog. 🙂

ESSF ZOEKT NIEUW BESTUUR
13.05.2019
geplaatst door bestuur

Beste Sporters,

De Eindhovense Studenten Sport Federatie (ESSF) is weer opzoek naar een nieuw bestuur. De ESSF is de stem van alle sportende studenten in Eindhoven. We vertegenwoordigen de belangen van de sporters tegenover onder andere: Studenten Sport Nederland (SSN), het college van bestuur van de TU/e, en de directie van het Studenten sportcentrum (SSC). Wij organiseren daarvoor regelmatig inspraakavonden en voorzittersoverleggen met verschillende studenten sport verenigingen (SSV’s). Verder worden er masterclasses geregeld voor besturen om hen te ondersteunen.
Natuurlijk worden er niet alleen serieuze activiteiten georganiseerd, er worden ook regelmatig grote evenementen en trainingen van de SSV’s bezocht. Ook worden er activiteiten zoals kaderborrels georganiseerd om het contact tussen de verenigingen te bevorderen. Daarnaast ben je als ESSF betrokken bij het organiseren van grote evenementen zoals de Van Lint Sportweek en de introductie week in augustus.
Een bestuursjaar bij de ESSF is parttime, ongeveer 3 dagen in de week. Deze 3 dagen besteed je niet alleen op kantoor, je bezoekt ook landelijke evenementen zoals het GNSK, de Batavierenrace en SUSA Beach games, waar je de beste studenten sporters van Eindhoven begeleidt.
Spreekt dit verhaal je aan en wil jij komend jaar een leuk bestuur doen? Stuur ons dan een mail (essf@tue.nl) of kom een keer langs op ons kantoor in het SSC.

Sportieve groet,
De ESSF