WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een van de grootste studentensportverenigingen van het Studentensportcentrum van de Technische Universiteit Eindhoven. Gezelligheid en clubgevoel staan bij ons hoog in het vaandel! Wil je meer te weten komen over ons, bekijk dan deze video of lees hier meer over ons en word lid!

NIEUWS

Open week SSC
06.09.2021
geplaatst door Bestuur

Van 6 september tot en met 10 september is de open week van het Studenten Sport centrum (SSC). Dit houdt in dat alle trainingen bij te wonen zijn door studenten, zonder dat daarvoor een sportkaart nodig is. Bekijk hier de trainingstijden!

Bezoek de website van het SSC voor meer info over de open week.

5×5 tournament
18.05.2021
geplaatst door WebCie

It’s time for one of the best events of the season, the 5×5 tournament. As it stands now, the tournament can take place on Friday July 2!

This year the tournament set up will be a bit different than you are used to, as it will only be held for Pusphaira members. This is because there are still various guidelines that we must adhere to.
Depending on the developments regarding the Corona measures, the final set-up can still change, but we will inform you about this in time.

The focus is therefore on the internal bonding between the members of Pusphaira to celebrate the end of the season. That is why registration will take place individually and the committee will make the team classification. We strive to place you in a team with 1 to 2 people according to your preference, but we cannot guarantee this.

There is also the possibility to enjoy a tasty pizza which can serve as a base for the beers that will flow. You can indicate your preferred pizza when registering. The costs for this are still unknown, but will be about €6,-.

Date and time: July 2, 2021 from 16:30h
Location: Sportspark, the Hondsheuvels
Contact us: pusphaira5x5@hotmail.com
Event will be cash free!

!!!! SUBSCRIBE NOW: https://forms.gle/B2rdQe6yWqYGGUvu8

Trainers update
11.03.2021
geplaatst door Bestuur

Het contract van Ferry Smith, de keeperstrainer van de heren, en Teun Bosch, hoofdtrainer van de dames, zijn met een jaar verlengd! Daarnaast blijven ook Twan van Helvert, trainer van P2, en Leontien Cremers, de keeperstrainer van de dames, volgend seizoen. Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Daan Guldemond volgend jaar hoofdtrainer zal zijn van de heren selectie.

Ferry Smith is al jaren een goede aanwinst voor de club. Volgend jaar wordt Ferry’s vijfde jaar bij Pusphaira. Het bestuur en de keepers van de selectie zijn erg tevreden over Ferry en zijn erg blij met de verlenging van zijn contract. Een ervaren keeperstrainer geeft de keepers de belangrijke extra vaardigheden die zij nodig hebben.

Teun Bosch zal ook volgend jaar dames 1 blijven trainen en coachen. Volgend jaar wordt zijn zevende jaar als coach bij de club, maar daarvoor was hij zelf ook al lid van Pusphaira. Dames 1 speelde dit seizoen derde klasse, nadat de dames vorig seizoen waren gepromoveerd. Naast zijn trainerskwaliteiten heeft hij ook veel ervaring binnen Pusphaira en dat heeft veel voordelen.

Twan is de nieuwste aanwinst van de club, aangezien volgend jaar zijn 2de jaar bij Pusphaira word. Een studententeam trainen was voor hem nieuw, maar hij vindt het hartstikke leuk. Het 2e elftal is ook erg tevreden met Twan, aangezien hij altijd vrolijk is en goed training geeft. De samenwerking tussen hem en Daan gaat soepel en samen zetten ze een goede heren selectie neer. 

Tenslotte zijn we aangekomen bij Leontien, de keeperstrainer van de dames. Zij is, net als Teun, al langer bekend bij Pusphaira. Vroeger was ze zelf de keeper van het 1ste dameselftal, maar door blessures heeft ze moeten stoppen met voetballen. Gelukkig vind ze plezier in  het training geven en heeft ze zo een kans om al haar keeper geheimpjes door te geven. Hiernaast is Leontien terug te vinden in verschillende commissies waar ze actief mee doet en de club nog meer helpt.

We mogen weer trainen!
09.03.2021
geplaatst door Bestuur

Na de aangekondigde versoepelingen van het kabinet mogen studenten (die jonger zijn dan 27 jaar) vanaf 3 maart weer in teamverband trainen! Tijdens deze trainingen hoeft er geen anderhalve meter afstand meer gehouden te worden van elkaar. Voor aanvang van de training en na afloop van de training moet dit echter nog wel. Voorlopig kan elk team één keer 90 minuten trainen per week. Dit komt door de beperkte capaciteit op het sportpark in verband met de avondklok. Daarnaast zullen ook andere (binnen)sportverenigingen gebruik gaan maken van het sportpark. Om alles goed te laten verlopen is het belangrijk dat iedereen het protocol goed doorleest!

ED: Guldemond verlengt contract bij Pusphaira met een jaar
25.02.2021
geplaatst door Bestuur

Daan Guldemond heeft zijn contract bij Pusphaira met een jaar verlengd. Voor de 29-jarige hoofdtrainer wordt het het derde seizoen dat hij aan het roer staat bij de Eindhovense studentenploeg. Klik op onderstaande link voor het volledige bericht:

https://www.ed.nl/dossier-amateurvoetbal/guldemond-verlengt-contract-bij-pusphaira-met-een-jaar~afc8fe66/

Column: De Ouders van Ria
16.10.2020
geplaatst door Ria

Nu te lezen! De Ouders van Ria, een wekelijkse column van Ria (pseudoniem) die gebaseerd is op gesprekken langs de lijn aan het voetbalveld met ouders van Pusphairanen. Spelers en ouders blijven anoniem, maar daar wordt het leesplezier niet minder van. Neem snel een kijkje!

Belangrijk! Ledenstop HEREN!
16.09.2020
geplaatst door Bestuur

Door de grote hoeveelheid aanmeldingen zitten al onze herenteams vol. Je kunt je hierdoor niet meer in een team geplaatst worden. Als je je als wedstrijdlid aanmeldt, dan kom je op een wachtlijst terecht en zul je bij plek als eerste in een team geplaatst worden. Je kunt je nog wel aanmelden als trainingslid.

Vrouwen kunnen zich nog wel aanmelden als wedstrijdlid!

Informatie omtrent corona
26.08.2020
geplaatst door Bestuur

Alle informatie wat betreft corona zetten we bij elkaar op deze pagina. Zo kan iedereen (ook tegenstanders) zien hoe wij bijvoorbeeld omgaan met kleedkamer en kantine gebruik

ESVV Pusphaira zoekt trainers!
22.08.2020
geplaatst door Bestuur

Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers voor onze lagere elftallen op Maandag- en Woensdagavond.

Ook zijn we nog op zoek naar enthousiaste assistenten voor onze selectie elftallen die op Dinsdag en Donderdag trainen.

Ken jij iemand die wellicht geïnteresseerd is? Mail dan naar bestuur@pusphaira.nl

Annulering van de trainingen op 20-08
14.08.2020
geplaatst door Bestuur

Op 20-08 zal er vanwege de introductie week geen training plaatsvinden voor de dames en selectieteams