WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een van de grootste studentensportverenigingen van het Studentensportcentrum van de Technische Universiteit Eindhoven. Gezelligheid en clubgevoel staan bij ons hoog in het vaandel! Wil je meer te weten komen over ons, bekijk dan deze video of lees hier meer over ons en word lid!

NIEUWS

Column: De Ouders van Ria
16.10.2020
geplaatst door Ria

Nu te lezen! De Ouders van Ria, een wekelijkse column van Ria (pseudoniem) die gebaseerd is op gesprekken langs de lijn aan het voetbalveld met ouders van Pusphairanen. Spelers en ouders blijven anoniem, maar daar wordt het leesplezier niet minder van. Neem snel een kijkje!

Belangrijk! Ledenstop HEREN!
16.09.2020
geplaatst door Bestuur

Door de grote hoeveelheid aanmeldingen zitten al onze herenteams vol. Je kunt je hierdoor niet meer in een team geplaatst worden. Als je je als wedstrijdlid aanmeldt, dan kom je op een wachtlijst terecht en zul je bij plek als eerste in een team geplaatst worden. Je kunt je nog wel aanmelden als trainingslid.

Vrouwen kunnen zich nog wel aanmelden als wedstrijdlid!

Informatie omtrent corona
26.08.2020
geplaatst door Bestuur

Alle informatie wat betreft corona zetten we bij elkaar op deze pagina. Zo kan iedereen (ook tegenstanders) zien hoe wij bijvoorbeeld omgaan met kleedkamer en kantine gebruik

ESVV Pusphaira zoekt trainers!
22.08.2020
geplaatst door Bestuur

Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers voor onze lagere elftallen op Maandag- en Woensdagavond.

Ook zijn we nog op zoek naar enthousiaste assistenten voor onze selectie elftallen die op Dinsdag en Donderdag trainen.

Ken jij iemand die wellicht geïnteresseerd is? Mail dan naar bestuur@pusphaira.nl

Annulering van de trainingen op 20-08
14.08.2020
geplaatst door Bestuur

Op 20-08 zal er vanwege de introductie week geen training plaatsvinden voor de dames en selectieteams

Pusphaira zoekt dames!
05.08.2020
geplaatst door Bestuur

Studeer jij in Eindhoven en heb je zin om een potje te komen voetballen? Dan zoeken wij jou! Bij ons kun je op verschillende niveau’s voetballen en we zijn ook zeker niet vies van een biertje in de derde helft. Met de vele activiteiten vormen wij een hechte groep. We trainen twee keer in de week en spelen op zondagen wedstrijden.
Wil je meer weten? Klik hier of stuur vrijblijvend een mailtje naar bestuur@pusphaira.nl. Wil je eerst een keertje mee trainen, dat kan! Mail ons van te voren even.

Enthousiast geworden? Klik hier om je in te schrijven.

P2: nieuwe trainer én nieuwe competitie
24.07.2020
geplaatst door Bestuur

Met trots maken kunnen wij bekend maken dat er een trainer voor het tweede elftal is gevonden! Twan van Helvert zal op de dinsdagen de trainingen voorzien en op de zondagen het team coachen. Ook is het tweede elftal gepromoveerd naar de derde klasse, dit betekent dat ze voortaan in de A categorie spelen. Ze komen uit in een pittige competitie. We wensen p2 en Twan veel plezier en succes dit seizoen!
Wil jij ook lid worden of meer weten over onze vereniging: kijk hier om lid te worden en hier voor meer informatie of stuur ons vrijblijvend een mailtje (bestuur@pusphaira.nl).

Eindhovens Dagblad: “Pusphaira verder zonder clubtopscorer aller tijden Philip Klees en dragende kracht Jochem Meijer”
28.06.2020
geplaatst door Bestuur
Trainingen gedurende de zomer
18.06.2020
geplaatst door Bestuur

Voor de selectie-elftallen van de heren vervallen de trainingen vanaf 19-06 tot en met 13-07. Hierna begint de start van het nieuwe seizoen.

Voor de dames verandert er niks, en worden er de hele zomer door trainingen gegeven.

Voor de lagere elftallen van de heren wordt er vanaf 19-06 alleen training geven op maandag en woensdag van 19:00-20:00. Er is dus geen tweede blok. Deze trainingen worden wanneer mogelijk door iemand van de trainerspoule gegeven. Wanneer er niemand beschikbaar is, zal er iemand van de lagere elftallen zelf verantwoordelijk gemaakt worden voor de training.

Geen training op 1 Juni
31.05.2020
geplaatst door Bestuur

In verband met Pinksteren is er GEEN training op 1 Juni. In de rest van week 23 zal er zoals normaal getraind worden.