WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een van de grootste studentensportverenigingen van het Studentensportcentrum van de Technische Universiteit Eindhoven. Gezelligheid en clubgevoel staan bij ons hoog in het vaandel! Wil je meer te weten komen over ons, bekijk dan deze video of lees hier meer over ons en word lid!

NIEUWS

Eindhovens Dagblad: “Pusphaira verder zonder clubtopscorer aller tijden Philip Klees en dragende kracht Jochem Meijer”
28.06.2020
geplaatst door Bestuur
Trainingen gedurende de zomer
18.06.2020
geplaatst door Bestuur

Voor de selectie-elftallen van de heren vervallen de trainingen vanaf 19-06 tot en met 13-07. Hierna begint de start van het nieuwe seizoen.

Voor de dames verandert er niks, en worden er de hele zomer door trainingen gegeven.

Voor de lagere elftallen van de heren wordt er vanaf 19-06 alleen training geven op maandag en woensdag van 19:00-20:00. Er is dus geen tweede blok. Deze trainingen worden wanneer mogelijk door iemand van de trainerspoule gegeven. Wanneer er niemand beschikbaar is, zal er iemand van de lagere elftallen zelf verantwoordelijk gemaakt worden voor de training.

Geen training op 1 Juni
31.05.2020
geplaatst door Bestuur

In verband met Pinksteren is er GEEN training op 1 Juni. In de rest van week 23 zal er zoals normaal getraind worden.

Pusphaira 1 promoveert naar de 4e klasse!
27.05.2020
geplaatst door Bestuur

Pusphaira 1 stond bij competitiebeëindiging bovenaan in de 5e klasse. Door een promotie-aanvraag bij de KNVB zal Pusphaira 1 volgend jaar alsnog uitkomen in de 4e klasse!

https://www.ed.nl/amateurvoetbal/knvb-heeft-goed-nieuws-voor-pusphaira-studentenclub-stijgt-naar-de-vierde-klasse~a2289dcc/

We gaan weer trainen!
18.05.2020
geplaatst door Bestuur

We mogen weer!
Vanaf maandag 18 mei a.s. is er weer mogelijkheid om te trainen, hetzij beperkt en via een protocol. Lees deze zorgvuldig door, er staan belangrijke regels in. Je traint nu één uur i.p.v. anderhalf en ook moet je je aanmelden voor de trainingen, omdat er maar maximaal 30 mensen per training mogen zijn. Hiervoor wordt een Google Drive sheet gebruikt, waar je je voor iedere week opnieuw inschrijft. Deze sheet en de protocol vind je in je mail. Ook wanneer er al 30 mensen zijn ingeschreven vragen we je naam eronder te zetten, zodat jij voorrang krijgt voor de volgende training.

Wanneer je regels van het protocol of aanwijzingen van de trainers of bestuursleden niet opvolgt, kun je verwijderd worden van de training.

Tot volgende week!

Mogen we weer trainen?
07.05.2020
geplaatst door Bestuur

We waren gister erg positief verbaasd te horen dat volwassenen vanaf komende maandag weer in groepsverband mogen buitensporten! We merken dat een aantal van jullie met vragen zitten dus vandaar dit bericht. Het trainen moet uiteraard volgens de richtlijnen gebeuren, en daarom zijn we druk bezig om een goed protocol te schrijven voor de trainingen. Zodra dit af is en we goedkeuring hebben vanuit het ssc, zullen we het z.s.m. naar jullie communiceren zodat we weer lekker het veld op kunnen. Op dit moment is ons streven om in de week van 18 mei weer te beginnen met trainen. Omdat veel dingen nog niet mogen zullen het geen ‘normale’ trainingen worden. Heb je hierna nog vragen, mail ons op bestuur@pusphaira.nl. Hopelijk tot snel op het veld!

Pusphaira 11th Lustrum!
04.05.2020
geplaatst door Lustrum Committee

On the 12th of October, year 1965, E.S.V.V. Pusphaira was founded. This year, exactly 55 years later, we are going to celebrate that our fantastic club is still going strong. Do you wanna know how? Go to Pusphaira 11th Lustrum and find out!

Speel het nieuwe Pusphaira spel: Flappy Board!!
28.04.2020
geplaatst door WebCie

We WebCie heeft zijn tijd goed besteed en een Pusphaira Flappy Bird game gemaakt! Flappy Board! Maak jij Pusphaira trots door de bal het langste hoog te houden?? Probeer het nu!

Bekijk de foto’s van onze evenementen in een vernieuwde galerij!!
28.04.2020
geplaatst door WebCie

De WebCie is druk bezig met het verbeteren van de website en een onderdeel daarvan was de verouderde galerij. Deze is nu helemaal vernieuwd en hier kun je dus alle leuke foto’s bekijken van de afgelopen 6 jaar!! Neem snel een kijkje in de vernieuwde galerij! Het wachtwoord voor de galerij is te vinden in de groepsomschrijving van de Pusphaira Whatsapp groep.

Fit blijven zonder voetbal?
19.04.2020
geplaatst door Bestuur

Wil je toch fit blijven zonder dat je kunt voetballen? Kijk eens op: https://www.knvb.nl/voetbalfit?fbclid=IwAR1XpCmtRTd0AxPzuqE9aAVGmVbF0fbQcIaAsVuBOFzbm6IZJWX6blPBDjs. Hier staan leuke filmpjes en voetbal gerelateerde workouts!