Trainers update

posted by Bestuur
donderdag, maart 11, 2021

Het contract van Ferry Smith, de keeperstrainer van de heren, en Teun Bosch, hoofdtrainer van de dames, zijn met een jaar verlengd! Daarnaast blijven ook Twan van Helvert, trainer van P2, en Leontien Cremers, de keeperstrainer van de dames, volgend seizoen. Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Daan Guldemond volgend jaar hoofdtrainer zal zijn van de heren selectie.

Ferry Smith is al jaren een goede aanwinst voor de club. Volgend jaar wordt Ferry’s vijfde jaar bij Pusphaira. Het bestuur en de keepers van de selectie zijn erg tevreden over Ferry en zijn erg blij met de verlenging van zijn contract. Een ervaren keeperstrainer geeft de keepers de belangrijke extra vaardigheden die zij nodig hebben.

Teun Bosch zal ook volgend jaar dames 1 blijven trainen en coachen. Volgend jaar wordt zijn zevende jaar als coach bij de club, maar daarvoor was hij zelf ook al lid van Pusphaira. Dames 1 speelde dit seizoen derde klasse, nadat de dames vorig seizoen waren gepromoveerd. Naast zijn trainerskwaliteiten heeft hij ook veel ervaring binnen Pusphaira en dat heeft veel voordelen.

Twan is de nieuwste aanwinst van de club, aangezien volgend jaar zijn 2de jaar bij Pusphaira word. Een studententeam trainen was voor hem nieuw, maar hij vindt het hartstikke leuk. Het 2e elftal is ook erg tevreden met Twan, aangezien hij altijd vrolijk is en goed training geeft. De samenwerking tussen hem en Daan gaat soepel en samen zetten ze een goede heren selectie neer. 

Tenslotte zijn we aangekomen bij Leontien, de keeperstrainer van de dames. Zij is, net als Teun, al langer bekend bij Pusphaira. Vroeger was ze zelf de keeper van het 1ste dameselftal, maar door blessures heeft ze moeten stoppen met voetballen. Gelukkig vind ze plezier in  het training geven en heeft ze zo een kans om al haar keeper geheimpjes door te geven. Hiernaast is Leontien terug te vinden in verschillende commissies waar ze actief mee doet en de club nog meer helpt.