Daan Guldemond en Pusphaira einde seizoen uit elkaar.

posted by Bestuur
dinsdag, november 1, 2022

In goed overleg hebben E.S.V.V. Pusphaira en Daan Guldemond besloten om hun samenwerking aan het eind van het seizoen te beëindigen. De club was graag nog een jaar doorgegaan met de trainer maar het eerste elftal is niet meer te combineren met werkzaamheden bij FC Den Bosch.

Daan Guldemond is nu bezig aan zijn 4e seizoen als hoofdtrainer. In het eerste seizoen onder zijn leiding is Pusphaira kampioen geworden in de 5e klasse. De seizoenen daarna heeft Pusphaira zich direct kunnen handhaven in de 4e klasse door de nacompetitie te ontlopen. Ondanks de scherpe nacompetitie regeling van dit seizoen, hebben wij er alle vertrouwen in dat ook dit seizoen deze doelstelling weer behaald kan worden.

Wij zijn Daan dankbaar voor wat hij voor Pusphaira betekent heeft de afgelopen jaren, zowel op als naast het veld, ook voordat hij hoofdtrainer werd. We wensen hem dan ook veel succes in de toekomst bij FC Den Bosch en met zijn eigen bedrijf.

Pusphaira gaat op zoek naar een geschikte opvolger, die past bij de cultuur van onze studentenvereniging. Geïnteresseerden kunnen ons contacteren via bestuur@pusphaira.nl