Definitieve aanstelling van Jeffrey Henderson als Hoofdtrainer van Pusphaira 1

posted by Nathan IJpma
dinsdag, februari 20, 2024

Met groot genoegen delen wij mee dat Jeffrey Henderson definitief is aangesteld als Hoofdtrainer van Pusphaira 1.

Met zijn UEFA B-licentie en ervaring als trainer bij Lommel SK en PSV Soccer School heeft Henderson een indrukwekkend CV. Vorig jaar liet hij als trainer van dames 3 zijn tactische diepgang en vermogen om jongvolwassenen te motiveren zien.

Sinds zijn aanstelling als interim-trainer heeft het eerste herenteam aanzienlijke verbeteringen laten zien op het gebied van prestaties, samenhang en competitieve instelling. We waren onder de indruk van zijn uitgebreide tactische voorbereiding van de spelers tijdens de winterstop. De organisatorische veranderingen die we op zijn aanraden hebben doorgevoerd, hebben de focus en discipline in het eerste en tweede team verbeterd. En hij heeft een goede band met de spelers en een goed gevoel voor de sfeer binnen de groep.

We kijken uit naar de blijvende invloed die Jeffrey zal hebben op de selectie en de club, terwijl we vol vertrouwen en ambitie vooruitgaan.

Met vriendelijke groet,

Het 59e Bestuur van ESVV Pusphaira