ALV & Cobo

posted by Bestuur
dinsdag, november 19, 2019

Maandag 7 oktober en Woensdag 16 oktober was het dan eindelijk zover: de wissel-ALV en de CoBo!

Allereerst de ALV. De hoge opkomst was naast de aan de gezelligheid ook te merken aan de tijdsduur van de ALV. De nodige aanmerkingen en vragen over de notulen van de laatste ALV vlogen door de lucht. Wat had het 54e bestuur nou eindelijk gedaan? Nadat het 54e bestuur rond 1 uur eindelijk afscheid kon nemen van hun functies, was het de beurt aan het 55e bestuur om hunzelf te presenteren. Het beleidsplan en de begroting gingen er redelijk vlot doorheen; de helft van de leden was immers al naar huis. Bij de vragenronde opende de leden nog een laatste keer het vuur. De prijs voor beste vraag van de ALV ging naar James, die wilde graag weten hoeveel bestuurspuntjes iedereen dacht te halen. Marloes en Tijn gingen de strijd vol aan. Respectievelijk willen zij 55 en 110 bestuurspunten binnenslepen. Aim for the stars, zullen we dan maar zeggen.

Met zo’n hoge verwachting van jezelf, kun je maar beter meteen aan de gang gaan. Dat moet Tijn gedacht hebben. Dit geeft ons een mooi bruggetje naar de constitutieborrel.

De CoBo was een flink succes. Althans, tot 11 uur kunnen wij, het bestuur, dat nog navertellen. We willen jullie bedanken voor alle cadeau’s en felicitaties. De shots werden minder goed ontvangen: het kan zijn dat velen van jullie voor een onvoltallig bestuur hebben gerecipieerd. Waar Matthijs gebrast werd door de portier, Marloes en Femke verstandige huisgenootjes hadden die hun naar huis brachten, Bart zijn maag naast shots nog met döner vulde, was er een bestuurslid die heel de avond voor jullie klaar stond, Tijn. Deze winnaar heeft de CoBo officieel uitgespeeld, en had daarna nog genoeg energie over om een potje te gaan poolen bij je thuis. Één iemand was uitgenodigd, wie, toevallig of niet, een bestuurslid van een andere vereniging was: de eerste bestuurspunten waren al binnen.

Het 55e bestuur wilt alle leden bedanken voor de mooie activiteiten, en hoopt jullie snel weer te zien op de volgende activiteit!

Bekijk hier de foto’s van de CoBo: