Mogen we weer trainen?

posted by Bestuur
donderdag, mei 7, 2020

We waren gister erg positief verbaasd te horen dat volwassenen vanaf komende maandag weer in groepsverband mogen buitensporten! We merken dat een aantal van jullie met vragen zitten dus vandaar dit bericht. Het trainen moet uiteraard volgens de richtlijnen gebeuren, en daarom zijn we druk bezig om een goed protocol te schrijven voor de trainingen. Zodra dit af is en we goedkeuring hebben vanuit het ssc, zullen we het z.s.m. naar jullie communiceren zodat we weer lekker het veld op kunnen. Op dit moment is ons streven om in de week van 18 mei weer te beginnen met trainen. Omdat veel dingen nog niet mogen zullen het geen ‘normale’ trainingen worden. Heb je hierna nog vragen, mail ons op bestuur@pusphaira.nl. Hopelijk tot snel op het veld!