We gaan weer trainen!

posted by Bestuur
maandag, mei 18, 2020

We mogen weer!
Vanaf maandag 18 mei a.s. is er weer mogelijkheid om te trainen, hetzij beperkt en via een protocol. Lees deze zorgvuldig door, er staan belangrijke regels in. Je traint nu één uur i.p.v. anderhalf en ook moet je je aanmelden voor de trainingen, omdat er maar maximaal 30 mensen per training mogen zijn. Hiervoor wordt een Google Drive sheet gebruikt, waar je je voor iedere week opnieuw inschrijft. Deze sheet en de protocol vind je in je mail. Ook wanneer er al 30 mensen zijn ingeschreven vragen we je naam eronder te zetten, zodat jij voorrang krijgt voor de volgende training.

Wanneer je regels van het protocol of aanwijzingen van de trainers of bestuursleden niet opvolgt, kun je verwijderd worden van de training.

Tot volgende week!