HET BESTUUR

Bestuur 2019-2020

Tijn Ketelaar Penningmeester

Mijn naam is Tijn Ketelaar, 20 jaar oud en ik studeer Technische Wiskunde. Dit is mijn tweede jaar bij Pusphaira en ook mijn tweede jaar als student in Eindhoven. Ik ben binnen de selectie bekend als een extreem luie spits die op een of andere manier toch regelmatig weet te scoren. Mijn rol binnen het bestuur is penningmeester, dus ik ben verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat onze club financieel stabiel is. Ik werk ook samen met de sponsorcommissie om samen te werken met onze sponsors en ervoor te zorgen dat beide partijen profiteren van een samenwerking. Ik gebruik elk excuus om biertjes te drinken en heb mijn zuip talenten al meerdere malen laten zien zoals tijdens de CoBo.
Bart Niezen Zondagsman

Hallo, mijn naam is Bart Niezen, ik ben 22 jaar oud en studeer Technische Bedrijfskunde. Ik kom uit Amsterdam maar ben opgegroeid in Hoorn, Noord-Holland. Dit is mijn tweede jaar bij de vereniging, dit jaar in de verdediging van Pusphaira 6. Ik ben de zondagsman, eigenlijk gewoon de wedstrijdsecretaris met wat extra taken. Op zondagen zorg ik voor de scheidsrechters, kleedkamers, velden en de kantine. Veel praktische zaken dus. Verder hou ik me bezig met een aantal commissies zoals de scheidsrechterscommissie, barcommissie en de Pusphaira wintersportreis!
Matthijs van Vroenhoven Vice-voorzitter

Hoi, ik ben Matthijs van Vroenhoven, 20 jaar oud en studeer Data Science. Ik kom uit IJsselstein, wat bij Utrecht ligt. Ik zit in mijn tweede jaar van mijn Bachelor en het is ook mijn tweede jaar bij Pusphaira. Ik speel doorgaans in het tweede elftal. In het bestuur ben ik de vicevoorzitter. Alhoewel de geruchten rond gaan dat dit betekent dat ik niks uitvoer, vind ik mijzelf nogal vaak bezig met de verenging. Zo ben ik verantwoordelijk voor vele commissies, waaronder de IT-, Bata-, PR-, Foto-, Intro-, en Lustrum-commissie. Buiten dat neem ik algemene taken op mij, en ben ik, natuurlijk met grote tegenzin, altijd aanwezig op de evenementen en feesten.
Femke de Jager Secretaris

Ik ben Femke de Jager, 23 jaar en ik loop inmiddels voor het 5e seizoen rond hier bij Pusphaira. Ik heb in Eindhoven fysiotherapie gedaan en doe nu de premaster bewegingswetenschappen in Amsterdam. Ik speel voor het derde seizoen wedstrijden, bij dames 2. Ik sta bekend om mijn vele, vaak nutteloze, rennen en het rode sporthoofd wat daarbij hoort. Ook in de derde helft doe ik vaak mijn best, dus ik zie jullie graag in de kantine en op evenementen! In het bestuur ben ik secretaris. Ik doe alle taken wat betreft ledenadministratie, mails, inschrijvingen en uiteraard notuleer ik. Ook ben ik verantwoordelijk voor een aantal commissies, zoals het 5x5 toernooi, de naaico en de puspass.
Marloes van Driel Voorzitter

Heeyheey, ik ben Marloes van Driel, 21 jaar oud en studeer biomedische technologie. Ik kom uit Reusel, een klein dorpje hier in de buurt, tegen de Belgische grens. Dit is mijn derde jaar bij Puphaira dames 2. Mijn rol in het bestuur is voorzitter. Mijn grootste taak is het voorbereiden van en het leiden van vergaderingen met het bestuur en met externen. Verder hou ik het overzicht en ben ik met het beleidsplan bezig. Qua commissies ben ik verantwoordelijk voor de clubavonden, de technische commissie en de website. Daarnaast ben ik natuurlijk erg vaak te vinden op feesten en evenementen van de club!