HET BESTUUR

Bestuur 2020-2021

Mart Keizer Wedstrijdsecretaris
+31 6 43411381

Hoi! Ik ben Mart en ik ben wedstrijdsecretaris van het 56e bestuur, oftewel de zondagsman. Ik kom uit Tilburg, ben 23 jaar oud en momenteel bezig met de master Computer Science and Engineering aan de TU/e. Dit seizoen is mijn tweede seizoen bij Pusphaira waar ik in de verdediging van P4 speel. Naast voetbal en studie vind ik het ook leuk om regelmatig te klimmen, te boulderen of een biertje te doen met mijn vrienden. Ik heb veel zin in mijn bestuursjaar en hoop jullie allemaal snel weer te zien op de Hondsheuvels en in onze geliefde kantine!
Meike Walraven Secretaris
+31 6 41738380

Hoi! Mijn naam is Meike Walraven en ik ben de secretaris van het 56e bestuur. Ik ben 22 jaar oud en ik zit in mijn master Business Analytics and Operations Research aan de Universiteit van Tilburg. Dit is mijn 2e jaar bij Pusphaira en ik speel voor DA2 als middenvelder. Vorig jaar zat ik in de Intro- en IT commissie, waarna ik enthousiast werd om een bestuursjaar te gaan doen. Ik hoop dit jaar veel te leren en veel plezier te hebben met m’n bestuursgenoten. Hopelijk tot snel in de kantine!
Quimara van den Hoeven Vice-voorzitter

Hoi! Ik ben Quimara. Ik ben een 3e jaars student Bouwkunde aan de TU/e. Sinds het seizoen 18/19 ben ik lid van Pusphaira. Ik speel momenteel in DA2 als middenvelder. Een bestuursjaar heeft mij altijd al leuk geleken, want ik zocht al langer een uitdaging naast mijn studie. In het bestuur vervul ik de o-zo belangrijke rol als vice-voorzitter. Deze rol past goed bij mij aangezien ik goede sociale vaardigheden heb en flexibel in te zetten ben. Ik hoop dit jaar te leren wat het inhoudt om een club staande te houden samen met mijn bestuursgenootjes en dus te weten hoe het is om aan de andere kant te staan.
Edwin van Houte Voorzitter
+31 6 83045896

Hoi! Mijn naam is Edwin van Houte, ik ben 20 jaar oud en ik ben voorzitter van het 56e bestuur der E.S.V.V. Pusphaira. Toen ik naar Eindhoven verhuisde, was de overstap naar Pusphaira niet moeilijk. Ik speelde namelijk al jarenlang voetbal in Uithoorn en ik ben een liefhebber van de sport. Daarnaast vond ik het belangrijk om naast mijn studie wat anders te doen. Ik zit inmiddels in mijn derde jaar van de bachelor Architecture, Urbanism and Building Sciences aan de TU/e. Samen met Hidde ben ik inmiddels 2,5 jaar teamleider en trotse speler van P6, een super leuk team op voetballend- en gezelligheidsgebied!
Sidney van Kleij Penningmeester

Hoi! Ik ben Sidney van Kleij, ik studeer Financial Services Management en ben dit seizoen de penningmeester van Pusphaira. Als ik niet weer eens in de lappenmand zit, dan ben ik te vinden op mijn standaard plekje: de bank van P4. Na één seizoen P3 ben ik samen met de talenten twee seizoenen geleden overgestapt naar P4. Naast het voetballen ben ik altijd in voor een heerlijk shotje!