Contact

Bestuur

Het bestuur is per e-mail te bereiken.
bestuur@pusphaira.nl
facebook

Thuiswedstrijden

Sportpark de Hondsheuvels
J.C. Dirkxpad 3
5631 BZ Eindhoven

Postadres (studentensportcentrum)

Pusphaira
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
040-247 3232

Contact bij afgelastingen

Bart Niezen
+31 6 13194904

Route

Komende uit de richting ‘s Hertogenbosch
Op de A2 moet u net voorbij Best links aanhouden richting Helmond, Eindhoven Centrum. Aan het einde van de rijksweg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, richting Helmond, Eindhoven Centrum. Op deze weg (Kennedylaan) neemt u de afslag Orpheuslaan, Europalaan. Bovenaan de afslag rijdt u linksaf, de Orpheuslaan op. Na circa 500m ligt aan uw rechterhand sportpark “De Hondsheuvels”.

Komende uit de richting Helmond
Aan het einde van de N270 (Eisenhowerlaan) gaat u bij de rotonde “Berenkuil” rechtsaf, de Insulindelaan op (de rondweg). Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf en meteen weer links zodat u op de ventweg naast de rondweg rijdt. U volgt de ventweg totdat u aan uw rechterhand een atletiekbaan en voetbalveld ziet liggen. De kantine die hier het dichtste bij ligt, is de Pusphaira kantine. U kunt echter ook doorrijden naar de auto parkeerplaats. U moet dan doorrijden tot de verkeerslichten en daar rechtsaf slaan. Aan het einde van deze weg gaat u weer rechtsaf en na circa 300m aan uw rechterhand vindt u de oprit van het sportpark “De Hondsheuvels”.

Komende uit de richting Weert
Bij knooppunt Leenderheide rijdt u rechtdoor, richting Eindhoven Centrum (Leenderweg). U steekt het Floraplein over en gaat bij de tweede verkeerslichten na het Floraplein rechtsaf, richting Geldrop. U bevindt zich nu op de Piuslaan (de rondweg). De Piuslaan gaat over in de Jeroen Bosch laan en later in de Insulindelaan. U blijft de Insulindelaan volgen tot direct na de “berenkuil” (op deze rotonde gaat u dus rechtdoor). Bij de eerste verkeerslichten na de rotonde gaat u rechtsaf en meteen weer links zodat u op de ventweg naast de rondweg rijdt. Vanaf hier kunt u de routebeschrijving volgen komende uit de richting Helmond.

FIND US AT