(Sponsor)deals voor Pusphairanen

-> AMBER AUTO’S <-
Geen gedoe meer met genoeg auto’s regelen voor de zondagen, want Pusphaira heeft een contract met Amberauto’s!

Wil jij altijd een auto tot je beschikking hebben om met je team op zondagen naar de wedstrijden te rijden? Dan moet je via Pusphaira een account aanmaken bij Amberauto’s, vraag een bestuurslid hoe je dit doet!

-> SPONSORSKLIKS <-
Bestel je producten, reizen, hotelkamer of pizza’s via Pusphaira! Het kost jou niks extra’s maar het levert Pusphaira wel extra geld op!

Download ook de SponsorKliks extensie voor Chrome die ervoor zorgt dat je gratis sponsormogelijkheden niet onbenut laat! De plugin geeft een melding als je je op een website bevind waarmee je Pusphaira kunt sponsoren.
-> INTERSPORT <-
Pusphaira is lid van de Eindhovense Studenten Sport Federatie (ESSF).
Alle sporters vertegenwoordigd door de ESSF kunnen 10% korting krijgen op hun aankopen (als deze niet in de uitverkoop zijn).

Intersport biedt een grote hoeveelheid sportmaterialen en -kleding aan.
-> Sportplein Eindhoven <-
De sportfysiotherapeuten van Sportplein Eindhoven houden iedere maandag en dinsdag een gratis inloopspreekuur voor alle klachten van het bewegingsapparaat.

Met behulp van het gratis advies van onze sportfysiotherapeuten kunt je beslissen op welke wijze je je klacht wilt aanpakken. Dit kan betekenen dat je bijvoorbeeld bij Sportplein Eindhoven behandeld wordt maar het kan ook zo zijn dat je naar een specialist voor nader onderzoek wordt verwezen.

-> OSVV 040  <-
OSVV 040 is de oud-studenten voetbalvereniging van Eindhoven. De vereniging is ontstaan vanuit ESVV Pusphaira. OSVV 040 is een ondervereniging van Pusphaira, gescheiden op bestuurlijk/financiëel niveau, voor de KNVB één vereniging.

Veel leden van OSVV 040 zijn oud-leden van Pusphaira. Mensen die graag wilden blijven voetballen, alleen in een vereniging die beter past bij hun post-studententijd-fase, maar tegelijkertijd de gezelligheid van Pusphaira ademt. Als je tijd bij Pusphaira er op zit kun je lid worden van OSVV-040, een SSC-sportkaart is niet vereist.