Lid worden

Ben jij (HBO/WO/PhD-)student en in het bezit van een studentensportkaart, dan mag je altijd bij Pusphaira komen voetballen. Als je nog lekker bij je oude voetbalclub wedstrijden wilt blijven spelen, is het ook mogelijk om alleen te komen trainen. Onder het kopje training kan je meer informatie vinden over trainingstijden e.d. Iedereen is welkom, dus kom gerust eens langs!

Wij zijn een club die voor en door studenten bestaat. Dat betekent dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om deze mooie vereniging in stand te houden, door deel te nemen in één van de 15 commissies die de club kent. Dit kan zijn dat je een toernooi mee organiseert, de bar af en toe bezet of wedstrijden fluit. Je kan meer informatie over deze commissies vinden op de pagina Organisatie > Commissies.

We spelen onze thuiswedstrijden op Sportpark de Hondsheuvels, tegenover het studenten sportcentrum. We hebben hier één verlicht kunstgrasveld en meerdere gewone voetbalvelden. Ook hebben we daar een mooie kantine tot onze beschikking.

Heb je nog vragen? Mail naar bestuur@Pusphaira.nl of bel het bestuur (secretaris Vera Haagsman 06-203 111 21) voor meer informatie.

Vul onderstaand inschrijfformulier in om jezelf in te schrijven bij Pusphaira.
The registration form is also available in English

De contributie is over te maken naar : NL04INGB0001690270
t.n.v. ESVV Pusphaira

Ik wil graag trainingslid worden (Contributie 20 euro per jaar)

Ik wil graag wedstrijdlid worden (Contributie 70 euro voor een heel seizoen / 40 euro voor een half seizoen)Geboortedatum  
Geslacht ManVrouw

Adres


Verwachte afstudeerdatum  

Soort legitimatie PaspoortRijbewijsIdentiteitsbewijsHeb je de afgelopen 3 jaar bij een ander club gespeeld? JaNee

Wanneer je de afgelopen 3 jaar nog ergens anders gespeeld hebt, vul hier de naam van de club waar je gespeeld hebt en voor welke categorie je bent uitgekomen Categorie ACategorie B

Wij zijn een club die voor en door studenten bestaat. Dat betekent dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om deze mooie vereniging in stand te houden. Geef hieronder aan in welke commissie je interesse hebt. Welke verschillende commissies er zijn, en wat ze inhouden vind je hier: Commissies.


Spelers foto (alleen voor wedstrijdleden)